Lainaa heti netistä

Laina on juuri sen kaltainen laina, jonka kaltaista normaalit yksityishenkilöt useimmiten etsivät. Pikalainat ovat odottamattomiin rahaongelmiin otettavaksi soveltuvia näppäriä luottoja, mitkä tavallisesti maksetaan pois jo seuraavasta palkasta, kuten Hetilainaa24.fi kertoo. Melko usein tililuotto on keskimäärin noin 50€, kuitenkin lainantarjoajilta voidaan löytää myös erisuuruisia lainoja aina 50 egusta aina neljääntuhanteen euroon saakka.

Maksuaikaa luottotileille myönnetään useasti vähintään yksi kuukausi, kun taas muun muassa vippipalvelu Euroloan antaa kulutusluotoilleen laina-aikaa parhaassa tapauksessa jopa 12 kuukautta. Tililuotto on lainan myöntäjästä riippuen mahdollista lyhentää hyvinkin kohtuullisissa lyhennyserissä. Yleisesti on tiedossa, että käyttöluotot ovat tarkoitettuja ainoastaan yllättävien menojen paikkaamiseen, poikkeustapauksissa on mahdollista hakea käyttöluottoa ilman takaajia myös suunnittelemattomaan rahantarpeeseen, kuten vaikkapa matkan maksamiseen.

Joskus tuli säädös, minkä mukaan pikalainoja ei voi enää myöntää yöllä, vaan vippejä saa säännön takia maksaa ainoastaan päivällä kello 7 jälkeen. Lähes kaikista palveluista pikavippiä onnistuu hakea 24h vuorokaudessa, mutta vippejä tilitetään tilille vain ennen kello 23. Luonnollisesti jotkut vippipalveluista palvelee asiakkaita muun muassa päivällä, siis ei voi vakuuttua, jotta jokainen lainapalvelu maksaa pikaluottojansa koko kello 7-23 välisen ajan. Pikalainapalveluiden tilanteen voi yleensä tarkastaa niiden verkkosivuilta.

Kulutusluottopalveluita on markkinoilla useita kymmeniä, siksi erilaisia palveluita riittää taatusti riittävästi. Kun pikavippejä myöntäviä yrityksiä on kymmeniä, on niiden vertailussa toisinaan jopa huomattavan valtavia eroja kuluissa. Huokeimmat pikalainat rajaat kuitenkin vaivatta käyttämällä pikalainojen etsimiseen suunniteltua kulutusluottovertailua, jossa on yksinkertaisesti esiteltynä suurimmat käyttöluottopalvelut edullisimmasta hintaviinpaan.

Hintoja harkitessa tulee ottaa huomioon lainojen maksuaikojen pituudet. Mitä pidempi maksuaika on, sitä tyyriimpi käyttölaina tietysti on. Melkein saattaisi olla siinä käsityksessä, etteivät pikaluottopalveluiden vertaillut heitot hinnoissa ole käytännössä erityisen valtavia kun pikaluotot ovat hyvin pienehköjä, mutta voit välillä vähentää kuluja pienlainojen vertailulla ehkä lähes satoja euroja. Vertaileminen on aina ilmaista ja todella mukavaa, joten ei ole selvää asiaa, miksi sitä ei kannattaisi kokeilla joka kerta kun hakee kulutusluoton.

Jos lainatarpeesi on sen verran iso, ettei myöskään isoimmat lainat tunnu tuovan apua, tulisi lainanhakijan kuitenkin ottaa pidempi vippi. Lisäksi kulutusluottoja voi lainata lähes yhtä vaivatta ja mutkattomasti kuin pikavippejäkin, ja joistain palveluista hakijan onnistuu nostaa jopa tililuotto nopeasti tilillesi välttäen vaikeaa paperisotaa.

Leave a Reply